Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Altuğ Dökmeci CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve Yönetim kurulu Chp Kozlu Belediye Başkan Aday Adayı Fizyoterapist Tolga Gören Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri Müdürü Tüm Yerel Sen Sendikası Zonguldak il Başkanı Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkan Yardımcısı Melih Kumbas ile birlikte Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Altuğ Dökmeci şunları söyledi.Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar Başkanımıza nezaket ziyareti gerçekleştirerek projelerimizi anlattık, Kozlu'nun her mahallesinde sürekli sahadayız ve gece gündüz demeden arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz bu hizmet yarışında Zonguldak en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan siyasette il Başkanlığı yapmış uzun süre aktif görev almış. Siyaset spor ve dernekçilik anlamında bir çok üst düzeyde görev yapmış Serdal Başkana ziyaret ederek fikir alışverişinde bulanduk.Kozlu için neler yapabiliriz Dernek olarak nasıl katkı sağlarlar onları konuştuk ben Kozlu Belediye Başkanı Adayı Altuğ Dökmeci olarak Derneklere sivil toplum kuruluşları bizzat önem ve değer veriyorum o yüzden çok faydalı bir ziyaret oldu Kozlu'da yaşayan çok sayıda Karabük'lü kardeşlerimiz var onları da konuştuk Sayın Başkana misafirperverliği ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Karabük'ü Derneğimize tekrar geleceğim ve onları da ağırlamaktan mutluluk duyarım tekrar Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanımıza ve Yönetim kuruluna şahsım adına teşekkür ederim. 

ZON-KAR-DER ZONGULDAK KARABÜK'LÜLER DERNEĞİ BAŞKANI SERDAL ACAR İSE CHP KOZLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTUĞ DÖKMECİ'YE ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİREREK ŞUNLARI SÖYLEDİ. 

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ise Değerli ve kıymetli dostlarımız Cumhuriyet Halk Partisi Chp Kozlu Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Altuğ Dökmeci Aday Adayı Fizyoterapist Tolga Gören Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve kültür işleri müdürü tüm Yerel sen sendikası Zonguldak il başkanı ve Zon-Kar-Der Karabük'lüler Derneği başkan Yardımcımız Melih Kumbas 'ın bizde yeri değeri ve önemi ayrı olan hepsi birbirinden değerli ve kıymetli şahsiyetlerdir. 
Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneğimize yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Zonguldak Karabük'lüler Derneği'miz adına çok teşekkür ederim. Kozlu da Belediye başkan adayı İnşaat mühendisi Altuğ Dökmeci başkanın hizmet yarışında ki çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz kısa sürede başarılı çalışmaların altına İmza atarak kozlu da ne kadar çok sevildiğinin ve halkta karşılığı olduğunu gördük.Yerel seçim öncesi bizlere böyle anlamlı bir ziyarette bulunarak Karabük'lüler Derneği'mize görüş ve düşüncelerini alma nezaketinde bulunarak hep beraber Kozlu için neler yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulanmak isteği ve arzusunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmiştir.Bu ziyaretleri derneğimizce onere olduğumuzu belirterek Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak canı gönülden başarılar diliyorum. Kozlu belediye başkan adayı altuğ Dökmeci başkanım ve aday adayı olan Tolga gören başkanım her ikisi ile ortak noktamız altuğ başkanın babası rahmetli Kozlu belediye başkanı Hüdai dökmeci yakında tanımak ve siyasette hizmet etme fırsatı aynı şekilde Tolga başkanın babasını yakında tanımak ve siyasette beraber yol yürüme imkanı buldum o yüzden buda güzel bir rastlantı olmuş oldu.
Altuğ başkan ve Tolga başkan ile her zaman görüşürüz sivil toplum kuruluşlarına önem veren değer veren görüşleri önemseyen şahsiyetlerdir. Zonguldak ta daha öncede söylemiş olduğum bir söz var maalesef bir çok siyasetçi seçim zamanında ortaya çıkarak Dernekler aklına geliyor ama bunlarında Zonguldak'ta geçerli olduğunu görmek mümkün olmuyor.Zonguldak 
Karabük'lüler Derneği olarak Altuğ başkanla bu istişarelerimiz ve fikir alışverişlerimiz her zaman devam edecektir. En kısa zamanda Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak iadeyi ziyarette bulunacağız.
nazik ziyaretlerinden dolayı sayın başkana çok teşekkür ederiz çıkmış olduğu bu hizmet yolunda Kozlu ilçemiz için hayırlara vesile olmasını başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
Ziyarette Zon Kar Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkan Yardımcısı Çatalağzı Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri müdürü Tüm yerel sen sendikası Zonguldak il Başkanı Melih Kumbas Dernek Başkan Yardımcısı Arı pastanesi müdürü Orhan Burhan Hamarat Dernek başkan yardımcısı Suat güneş hazır bulundu.

Kaynak: Ercan Demir