Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  Kulüplere dağıtılmak üzere  gönderilen spor  malzemeleri hak sahiplerine teslim edildi. Zonguldak’ta faaliyet  gösteren Amatör Spor Kulüplerine   yardım amaçlı gönderilen malzemeler düzenlenen törenle dağıtıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sporcu  Fabrikası salonunda gerçekleşen törene  İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir,  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Timur Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Şube Müdürleri ve  kulüp temsilcileri katıldı. Düzenlenen törende  kulüplere  spor malzemeleri dağıtıldı.
Emeği geçenlere teşekkür eden  ASKF Başkan Kemal Demir, kulüplerin biraz olsun rahat etmeleri için yardımların devamını beklediklerini ifade ederek şunları söyledi;
 “ Bilindiği gibi  Spor Bakanlığı tarafından kulüplerimize  maddi ve malzeme yardımı yapılacağı  daha önce durulmuştu. Maddi yardımlar geçtiğimiz günlerde kulüplerimizin hesaplarına yatmıştı. Malzeme  dağıtımı ise başladı. Ben bu yardımların gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amatör kümede yöneticilik yapmak gerçekten zor çünkü belirli bir gelirleri yok. Bu  malzemelerin dağıtımı ile  kulüplerimiz biraz olsun rahat edecekler. Ama devamının gelmesini bekliyoruz. Kulüplerimize  destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ben bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.” dedi.
(Haber - Ercan Aygün)