Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeşil-siyahlı ekip, 28 yaşındaki savunma oyuncusu ile sağlık kontrollerinden başarılı bir şekilde geçmesi şartıyla anlaşmaya vardı.

Dijksteel’in, sağlık kontrolleri için Kocaeli’ye geleceği belirtilen açıklamada, "Futbolcu Kocaelispor Futbol A Takımı ve Genç Takımlar sağlık sponsorumuz Atakent Cihan Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçmek üzere şehrimize gelecek olup, sağlık kontrollerinin başarılı sonuçlanması şartıyla kulübümüz ve futbolcu arasında 2+1 yıllık sözleşme imzalanacaktır" denildi.

Kocaelispor, şu ana kadar Alexandar Jovanovic, Dan Agyei, Joesph Nonge Boende, Massaido Haidara, Manuel Luis Da Silva Cafumana (Show) ve Bruno Petkovic’i renklerine bağladı.

Kaynak: İHA