TFF 2. lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor,  deplasmanda Play- Off hesapları yapan Ankaraspor ile karşılaşacak.

Kümede kalma yolunda şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Zonguldak Kömürspor bu müsabakadan  puan ile ayrılmayı hedefliyor.

Geçen hafta kendi sahasında Karacabey belediyespor'u 2-1 yenen Zonguldak Kömürspor, Ankara deplasmanından da puanla dönerek alt sıralarda kurtulmayı hedefliyor.
 
ANKARA ZONGULDAK  MAÇI NE ZAMAN Nerede OYNANACAK ?
Ankaraspor ile Zonguldak Kömürspor   arasındaki karşılaşma 2 Mart Cumartesi günü  saat 14.00'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.
Müsabakayı  Kocaeli Bölgesi  Hakemi
Sabit Selvi yönetecek.
Maça gidemeyecek olan her iki takım taraftarları karşılaşmanın canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu. 
MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK İŞTE DETAYLAR
2 Şubat Cumartesi    günü saat 14.00'te Etimesgut Belediyesi Atatürk stadyumunda oynanacak olan Ankaraspor - Zonguldak Kömürspor müsabakasının canlı olarak  hangi kanalda yayınlanacağı çok sorulan sorular  arasında bulunuyor.
İŞTE O SORUNUN CEVABI
Beyaz grupta 19 puanla 17. sırada bulunan Zonguldak Kömürspor ile , 45 puanla 6.  basamakta yer alan
Ankaraspor  takımları arasındaki müsabaka 2 Mart Cumartesi  günü Saat 14.00'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma herhangi bir Kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün