Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kuyumcudan altın çalarak kaçan zanlı, iş yeri sahibi ve vatandaşların yardımı ile yakalandı. Zanlının çalışanın elinden alarak kaçtığı hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. 

Olay, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Demirciler Sokak faaliyet gösteren Keskinoğlu Kuyumculuk dükkânında meydan ageldi. Alınan bilgilere göre iş yerine gelen müşteri ile ilgilenen dükkan sahibi Tuncay Keskin, bu sırada iş yerine gelerek bilezik soran S.K.’ya bileziği verdi. Keskin diğer müşterisi ile ilgilendiği sırada bileziği alıp kaçan S.K. yı fark eden kuyumcu çalışanının Tuncay Keskin’e durumu söylemesi üzerine Keskin zanlının peşinden koşmaya başladı. Vatandaşların da yardımı ile kısa sürede yakalanan zanlı S.K. haber verilen polise güvenlik kamera görüntüleri ile teslim edildi. 
Olayı anlatan iş yeri sahibi Tuncay Keskin “ Saat 16.30 sularında çalışan arkadaşımız ile birlikte müşterimize satış yapıyorduk. O anda bir arkadaşımız bileziğe bakmak istediğini söyledi. Bileziğin fiyatını sordu. Biz 22 bin lira civarında olduğunu söyledik. O anda ben diğer müşteri ile ilgilenirken çalışan arkadaşımız bileziği alıp kaçtığını söyledi. Arkasından hemen koştum. Uzaklaşmaya başladı. Hırsız var diye bağırdım. İki genç arkadaşta benim önümden koştu. Zanlıyı yakaladılar. Bileziğimizi aldık. Daha sonrasında polis arkadaşları aradık. Dükkânımızdan aldılar ve gittiler” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi