Zonguldak’ta yaşayan Kadir Yılmaz (56) eşiyle birlikte depremzedeler için alışveriş yaptığı bir internet sitesine ücretini ödemesine rağmen ürünlerinin kendisine ulaşmadığını iddia ederek  ‘dolandırıldım’ dedi.

Alışverişi depremzedeler için yaptığını ancak ödemesini yaptığı halde ürünlerin gelmediğini belirten Kadir Yılmaz, “Şimdi biz gıda marketten bin 500 liralık alışveriş yaptık alışveriş yaptık 20 gün geçti aradan bizim ürünlerimiz gelmedi. Gıda marketi arıyoruz gelecek gelecek bizi 20 gün beklettiler. Vatandaşların şikayet taleplerini duyuyoruz etrafımızdan. Duyduğumuz arkadaşlardan çoğunda dolandırmışlar gereken neyse onu yapılmasını talep ediyoruz. Devlette gereken yerlere başvuracağım, şikayetçiyim. Parasını ödediğim halde  ürünlerim gelmedi mağdurum.”

DEPREMZEDELER İÇİN YAPTIĞIMIZ ALIŞVERİŞTİ

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından eşiyle birlikte depremzedeleri destek amaçlı alışveriş yaptığını ifade eden Kadir Yılmaz, “Bir umut bekledim onları da vatandaş olarak depremzedelere biraz yardım amaçlı aldık. Depremzedelere bağış yapacaktık. Devlet bize bir şey yapamaz diyorlar, arıyoruz telefonları açıyorlar düzgün konuşuyorlar. Şikayet edeceğim diyorum, Devletimiz bize bir şey yapamaz bize ödül verir diyorlar” diye konuştu. 

Haber: Aytaç Öztürk

Editör: Haber Merkezi