Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Kemal Demir, Ankara’da yapılan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu  yönetim kurulu  toplantısına katıldı.  Amatör sporun içinde bulunduğu durum  ve önerilerin konuşulduğu toplantıda  yeni sezon ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Vize, referans, katılım bedelleri ve aktarda  ücretleri ile ilgili  konuların gündeme geldiği toplantı  ile ilgili bilgi veren ASKF Başkanı Kemal Demir, şu ifadelere yer verdi;
“2023-2024 sezonu esaslarının belirleneceği Amatör kitapçığı basım aşamasında olduğu için bilgi alışverişinde bulunuldu. Basıma girecek olan kitapçık 1 hafta içinde ASKF’lere ulaştıracak. Ayrıca  vize, referans, aktarma, katılım gibi    fiyatlar arttırılmıştı.  Biz bu ücretlerin fazla olduğu, Kulüplerimizin sıkıntı yaşadığı gerekçesi ile düşüncelerimizi dile getirdik. Ücretlerin TFF tarafından belinlendiği bize iletildi.  Önümüzdeki haftalarda  81 İl ASKF Başkanlarının  katılımı ile bir toplantı daha yapılacak. Bizim taliplerimiz  değerlendirecek.  Bu süreçte kulüplerimizi biraz olsun rahatlatmak  ve destek olmak için yeni girişimlerimiz olacak. Valimiz ve Özel İdare’nin  desteğini isteyeceğiz. Zaten sıkıntı içinde olan amatör kulüpleri biraz olsun rahatlatmak için  elimizden geleni yapacağız”

(Haber – Ercan Aygün)