Anadolu Aslanları İş İnsanları Derneği (ASKON)  ABD Bölge Başkanı Ayhan Özmekik, Ak Parti. 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katıldı. 

Anadolu Aslanları İş İnsanları Derneği ABD Bölge Başkanı Ayhan Özmekik Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın davetiyle misafir konuk olarak Ak Parti. 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılım sağladı. ABD AK Parti kongresi için katılım sağlayan Ayhan Özmekik AK Parti yöneticileri ile görüşmeler sağladı. Yeni oluşturulan Merkez Yürütme Kurulunu tebrik ettiğini ifade etti. Devrek Yerel seçimlerini takip ettiğini dile getiren Ayhan Özmekik sürecin takipçisi olduğunu belirterek şöyle dedi, 
‘’Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Türkler olarak Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına daha bugünden büyük bir heyecanla, şevkle, coşkuyla hazırlanıyoruz. Anadolu toprakları üzerinde son bin yılda kurulan 3’üncü devletimiz olan Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, diplomatik alanlarda milletçe hayalini kurduğumuz seviyeye çıkartacak çalışmaların yanında olacağız” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi