Toprak kayması sonucu vefat eden anne Perihan Çakar ve oğlu Sait Çakar, 15 saat sonra güçlükle toprak altından çıkartılmıştı.

Maç izlemeye gittiği için toprak altında kalmaktan ve ölmekten kılpayı kurtulan Perihan Çakar’ın büyük oğlu Yılmaz Çakar, Anne ve kardeşinin tabutu başında gözyaşı döktü.

Heyelanda hayattan kopan Perihan Çakar  ve oğlu Sait Çakar, için Zonguldak’ın Asma Mahallesi Geylani camii’de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazını Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun kıldırdı. 

Asma Mahallesi Geylani camii’de İkindi vakti düzenlenen cenaze törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak belediye başkanı Ömer Selim Alan, İl jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, AK Parti Zonguldak il Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan, 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak belediye başkan aday adayı Fırat Birkan, Tahsin Erdem ve vatandaşlar katıldı.

Anne Perihan Çakar ve oğlu Sait Çakar, Asma Mahallesi Geylani camii’de İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığına gözyaşlarıyla defnedildi.
Yeni Adım Gazetesi olarak taziyelerimizi sunuyoruz.


 

Kaynak: Ercan Demir