Zonguldak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı büyük coşku ile kutlandı. 
Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan tören Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda çeşitli etkinliklerle devam etti.
Kutlamalara, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Başsavcı Abdurrahim Alan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ak Parti Milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul, Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, ZBEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Baro Başkanı Av. Türker Kapkaç, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sporcular öğrenciler ve veliler katıldı. 
Kemal Köksal Stadyumu'nda gerçekleşen kutlamalarda Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Belediye Başkanı Tahsin Erdem, gençlerin bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından şiirler okundu. 
Akabinde halk oyunları gösterileri sunulurken, jimnastik, tekvando ve çeşitli spor dalında eğitim gören sporcular da hünerlerini sergiledi.
Program, dev Türk Bayrağı’nın açılması ile sona erdi. 

Muhabir: Neriman Dengiz