Elmas Park Alışveriş Merkezi esnafları, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve beraberindeki heyete teşekkür amacıyla kahvaltı organizasyonu düzenledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe Başkanı Çağatay İpekç AK Parti Merkez ilçe başkanı Hüseyin Yıldız, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Giysi pazarının olduğu yere 173 dükkanlı AVM yapılacağını ve bu kapsamda Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Zonguldak'a gelerek Müjde vereceğini belirten Dr.Ömer Selim Alan önemli açıklamalarda bulundu.


İbrahim Küçük: Başlangıçta ciddi sıkıntılar yaşadık

ElmasPark AVM esnafları adına açıklama yapan  İbrahim Küçük, başkan ve başkan adayı Ömer Selim Alan'a teşekkür ederek şunları söyledi.

"Sayın Başkanımız, İl Başkanımız ve bütün  esnaf arkadaşlarımızın olduğu bir yere şeref vermeniz bizi mutlu etti. Köprü altı esnafları olarak buraya ciddi bir sıkıntıyla geleceğimizi düşünüyorduk.  Başlangıçta ciddi bir sıkıntılar yaşadık ama daha sonra buradaki Gelişmenin göz önüne alarak ilerisi için güzel bir çalışma alanı olacağına inanıyoruz. Bunun için size teşekkür ediyoruz.”

"Bakan Özhaseki Zonguldak'a gelerek Elmas Park'ı açacak ve Zonguldak'a yeni müjdeler verecek"

10 Mart'ta Elmas Park AVM'nin eksiklerini tamamlayarak açılışını gerçekleştireceğini belirten başkan ve başkan adayı Ömer Selim Alna, Ayrıca giysi pazarının oraya yapılacak olan AVM müjdesini ise Zonguldak'ı ziyaret edecek olan Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından verileceğini belirtilerek şunları söyledi:


"İnşallah Mart ayının 10'una kadar güzel bir açılış yapacağız. Dükkanlarım da o günlere kadar dolacağını öngörüyoruz. Arkadaşlarımız şu anda özellikle zemin katta bir sıkıntımız yok ama birinci ve ikinci katta inşallah çalışmalarını bitirecekler. Hazırlıklar şu an yapılıyor. Elmas Parkı hep beraber Sayın Valimiz demişti, hatırlarsanız. (Bir an önce geçin. Biz de oradan artık gelip alışveriş yapalım) diye. Biz de o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Esnafımız Şu an açık hizmet veriyor ama tabii halen bilmeyen vatandaşlarımız var. Biz istiyoruz ki sadece merkezden değil, ilçelerimizden de insanlarımız. Böyle güzel bir AVM, Yaşam ve Alışveriş Merkezi oldu Elmas Park biliyorsunuz. Rahat rahat gelip alışverişlerini yapsınlar. Elmas Park artık bir bulvar oldu şehrin Merkezi oldu. İnşallah 10 Mart'a kadar da güzel bir açılışla Elmas Parkı bütün insanlarımızı tanıtacağız. Ufak tefek sorunlarını zaten kısa zamanda çözeriz. İbrahim Bey zaten diğer esnaflarımıza da söz vermiştik malum. Kenarındaki bölümde emlakçılık vasıtasıyla yapacağımız 177 dükkanlık. Prestij çarşısı projemizi zaten sayın il başkanımız, ilçe başkanımızla, bakanımızla, bakan yardımcımızla emlak konut genel müdürümüze daha yeni istişare ettik. İnşallah süreçle seçim sürecinde sayın bakanımız Özhaseki beyefendi inşallah Zonguldak'ımıza teşrif edecekler. Onun ağızdan da müjdeyi zaten Duyacaksınız. Bir an evvel ihaleye çıkılacak. Arkadaşlarımız inşallah bir sene içinde geçmek isteyenler, yeni ticarethanede, kalmak isteyenler burada inşallah ticaretlerine devam edecekler. Biz destekleri için teşekkür ediyoruz. Kendilerinden yeni Zonguldak için destek istedik. Biz umuyoruz ki onlar da gönülden destekleyecekler. Kaldığımız yerden hizmetlere devam edeceğiz diyorum. Tekrar hepsine teşekkür ediyorum."

Kaynak: Ercan Demir