Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Necdet Tıskaoğlu, TGRT Haber'de Cem Küçük'ün hazırlayıp sunduğu proğrama katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.
Görüşmede Tıskaoğlu Bakan Uraloğlu'na Zonguldak'a yaptığı yatırımlar nedeniyle teşekkür etti ve kendisine madenci kıyafetli kitre orijinal mini heykelini hediye etti.

ZONSIAD Başkanı Necdet Tıskaoğlu yaptığı açıklamada, Bakan Uraloğlu ile görüşmesini şu şekilde değerlendirdi;

BAKANIMIZ URALOĞLU ZONGULDAKLI HEMŞİRELERİNE SELAM GÖNDERDİ

"T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile TGRT Haber Canlı yayını sonrası bir araya gelerek görüşme sağladık. Türkiye’de yolları ve ulaşım ağıyla önemli iller arasında bulunan Zonguldak’ımızı, ulaşım ve altyapı alanında daha iyi noktalara taşıyan, ivedilik arz eden taleplerine alaka göstererek önemli bir şehir olduğunu belirten ve Zonguldaklı hemşehrimize selamlarını ileten Sayın Bakanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na (ZONSİAD) Başkan yardımcımız Sayın Serkan Duran ile birlikte T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Folklorik Kitre Bebek Sanatçısı Sayın Perihan Uğurlu’nun el emeği yapmış olduğu Zonguldak ilimizin sembolü olan madenci kıyafetli orijinal mini heykelini hediye ettik.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile tanışmaktan onur duydum. Başarılarının devamını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Kaynak: HABER MERKEZİ