Bakan Tunç’un ziyaretine; Ak Parti Zonguldak milletvekili Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti il başkanı Mustafa Çağlayan, Kilimli belediye başkanı ve AK Parti  Kilimli Belediye başkan adayı Kamil Altun, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Uğur Recepkethüda ve Kalabalık bir partili toplulu eşlik etti.

 Bakan Tunç Gelik’te AK parti SKM önünde vatandaşlara hitap etti ve Gelik Belidiye Başkan Adayı Hikmet Bektaş’a destek istedi.

Bakan Tunç, Gelik’te Ak Parti Gelik Belediye Başkan Adayı Hikmet Bektaş’ın tüm projelerime kefil olduğunu belirterek şunları söyledi.

“Çok değerli Gelikli hemşehrilerimiz. Birlikte inşallah 31 Mart'ta vereceğiniz kararla Hikmet Bektaş belediye başkanı olacak Ve gerçek belediyecilik Gelik’te inşallah sizlerin kararıyla devam edecek. Gerçek belediyecilik AK Parti'dir. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğidir. Eser siyasetidir. Hizmet siyasetidir.
Gelik adayımız Hikmet Bektaş’ın Hükümet olarak bir bakan olarak arkasındayız kefiliz. Hikmet Bektaş da inşallah gerek yoluna devam ettik ifadesini kullandı.

Muhabir: Ercan Demir