Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 17. Bölümde neler olacak? Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı yeni bölüm özet

Yeni bölümü merakla beklenen dizi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 19 Mayıs Cuma 17. Bölümüyle TRT 1’de! Yeni bölümde Barbaros Hayreddin, Himara’yı teslim almak için Maria’dan istediklerini yapacaklarına dair söz alır. Çaresiz kalan Maria bunu yapmak zorunda kalmıştır. Barbaros Hayreddin, Himara için Şarlken ve Dorya’dan vazgeçmeyi göze almıştır. Pargalı İbrahim Paşa ise Şahsuvar’la beraber Çeribaşı olayının önünü almak için hamlelerine devam etmektedir.

Barbaros Hayreddin, Luna’nın Ada haritasını Payitaht’a götürdüğünü ve haritayı orada Piri Reis’e çözdüreceğini öğrenince Payitaht’a dönüş için emir verir. Barbaros Hayreddin, Şarlken’in de Piri Reis’den haberdar olduğunu ve ona ulaşmak istediğinden habersizdir. Askerlerinden birinin kaybolduğunu öğrenen Piri Reis, bütün hazırlıklarının ifşa olmasından korkmaktadır. Pargalı İbrahim Paşa ise Kanuni Sultan Süleyman’a bütün olanlardan dolayı hesap veriyordur.

Kanuni’ye karşı zor durumda kalan Pargalı İbrahim bu durumdan kurtulmak için Luna’yla beraber Barbaros Hayreddin aleyhinde bir tertip yapar. Kanuni Sultan Süleyman’ın Kaptan-ı Derya olarak tayin ettiği Barbaros Hayreddin kendisini zor bir görevin içinde bulur. Piri Reis’in Akdeniz’deki bütün çalışmalarını bilen askerinin bulunması için emir verir. Aradıkları askerin ise Dorya’nın elinde olduğundan ve işin içinde Luna’nın da olduğundan habersizdirler. Barbaros Hayreddin, bir yandan da Pargalı İbrahim Paşa’nın Luna’yla kurduğu tuzakla yüzleşecek. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI 17. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Zehra Küçük