Zonguldak'ta kurulu bulunan Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Aydeniz, Yılmaz Tunç'un Adalet Bakanı olmasından ve yeni kabinede yer almasından mutluluk duyduklarını ifade etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ilk fırsatta ziyaret edeceklerini ve kendisini bizzat kutlayacaklarını ifade eden bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz şöyle  konuştu;


 "Sayın Bakanım Yılmaz Tunç'u, öncelikle Bartınlılar  olarak tebrik ediyoruz. Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç bakanlığı öncesinde milletvekili olarak  çok önemli işlerde ve  projelerde imzası var. Şimdi de bakan olarak ülkemizde ve bölgemize Bartın'ımıza hizmetleri olacak. Bartınlı olarak Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz.

Sayım Yılmaz Tunç Bakan olduktan sonra kendisi ile bir araya gelme fırsatımız olmadı yaşanan  sel felaketleri olsun, cenazeler olsun bir türlü fırsat  bulamadık ancak İlk fırsatta Sayın bakanımızdan randevu alıp kendisini ziyaret etmeyi planlıyoruz"

Başkan Adem Aydeniz  ayrıca  "Şu anda Bartın'da AK Parti'den ve CHP'den 1'er Milletvekilimiz var." diyerek milletvekillerinin bölgeye hizmetlerinin devam ettiğini ifade etti.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz