TFF’nin Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına Ahmet İbanoğlu’nu atamasının ardından Türkiye genelinde İl Hakem Kurulu Başkanları’na da kriter getirildi.
Yeni MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ve yönetimi Zonguldak’ta seçimini yaptı. İl Hakem Kurulu başkanlarında kariyer, eğitim ve başarı kriterleri gibi şartlar arayan MHK Zonguldak’ta tekrar İl Hakem Kurulu Başkanı olarak Dr. Öğretim Üyesi Evren Atış’ın görevine devam etmesine karar verdi. Evren Atış’tan vazgeçmeyen MHK yaptığı araştırmanın ardından talimatlar doğrultusunda bu kararı aldı.
MHK talimatlarına göre lise mezunları artık İl Hakem Kurulu Başkanı olamıyor. MHK'nın kariyer anlayışında Evren Atış Akademisyen kimliği yanı sıra Hukuk alanında da lisans üstü eğitimleri, Emniyet mensubu iş disiplini, 13 yıllık güven veren profesyonel hakemlik geçmişi, beş yıllık B Klasman 2. Lig Hakem gözlemciliği, Hakem eğitmenlik görevleri ile elde ettiği deneyimlerini adil, dürüst güvenilir, bilimsel ve çağdaş bir yönetim anlayışı ile elde ettiği saygın kariyeri nedeniyle Dr. Öğretim Üyesi Evren Atış MHK aradığı bir kariyere sahip olduğu için MHK’nın Evren Atış’a desteğini sürdürdüğü ve yola devam edeceği öğrenildi.

(Spor Servisi)