Bugün oynanan play out maçında Yenimahallespor'u yenerek BAL Ligi'nde yoluna devam edecek olan Ereğli Belediyespor'un Tribün Lideri Burhan Önder sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 
Bir sezon boyunca içeride dışarıda tüm maçlarda takımı desteklediklerini belirten
Tribün Lideri  Burhan Önder bilmeyerek kırdığı kim varsa herkesin özür diledi. 

Şampiyonluk parolası ile başladıkları ligde baraj maçı oynadıklarını ve kendisine göre başarısız bir sezon geçirdiklerini belirten Önder, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,"

Bugün son maçımızda takımımızı yanında olduk. Bir sezon daha bitti. Lige şampiyonluk parolası ile girmiştik.  Ligde kalma mücadelesi verdik. Bana göre başarısız bir sezon geçirdik. Ama biz bugün olduğu gibi eflatun- beyazımızı yalnız bırakmadık. Son maça kadar yanında olduk, elimizden geldiğince her deplasmana gittik. Pazar günlerimizi Ereğlisporumuza ayırdık.  Bu süreçte yanımızda olan büyüğünden, küçüğüne her taraftarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tribünde istemeyerek de olsa kırdığım üzdüğüm kimse varsa haklarını helal etsin. Benden yana helal olsun. Ereğli’mizin diğer takımı Yenimahalle spor mütevazi kadrosu ile buraya kadar gelerek başarılı bir sezon geçirmiştir. Yenimahalle spora başarılar diliyorum Herkes Allaha Emanet Olsun"

Muhabir: Ercan Aygün