TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı  Salih Demir,yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sezonun ilk haftasını (Bay) geçecek olan Zonguldak Kömürspor, ikinci haftada deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Üçüncü haftada kendi sahasında Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Lacivertliler, dördüncü haftada  Afyon deplasmanına çıkacak. Beşinci haftada ise evinde  Diyarbekirspor’u ettikten sonra 6. Hafta da, Van deplasmanında puan arayacak olan Kırmızı-Lacivertli ekibi ilk haftalarda  zor rakipler bekliyor.

"ZORLU SÜREÇ VAR"

Sezonun ilk 6 haftasının zor geçeceğini belirten Kulüp Başkanı Salih Demir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Biliyorsunuz fikstür çekimi yapıldı. Sezon boyunca karşılaşacağımız maç programı belli oldu. İlk haftayı maç yapmadan geçtikten sonra peş peşe zorlu 5 müsabakaya çıkacağız. Baktığınız zaman zor bir maç programı bizi bekliyor. Bu maçlardan mümkün olduğu kadar puan toplamayı amaçlıyoruz. İşimiz biraz zor ama başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız”

"DESTEK BEKLİYORUZ "

Kadroya mutlaka takviye yapmaları gerektiğini belirten Demir;
" Sezon hazırlıklarına biraz geç başladık. Takımımız Mustafa Özer hocamızın  nezaretinde günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Kadro açısından takviye yapmamız şart. Transfer piyasası çok yüksek olduğu için şimdilik biraz sessiz kalmış olabiliriz. Ancak A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir hocamızın  raporu doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni arkadaşlar en kısa zamanda  aramıza katılacaktır. Bu işler dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Kongre sürecinde defalarca çağrıda yapmamıza rağmen hiçbir araç çıkmadı. Sonuçta görev bize kaldı. Ancak bu işler desteksiz olmaz. Zonguldak Kömürspor bu şehrin tek profesyonel futbol takımıdır. Herkes sahip çıkmalıdır. Biz taraftarlarımızdan biraz sabır, şehrin ileri gelenlerinden ise destek bekliyoruz” dedi

(Haber-Ercan Aygün)