Alaplı Belelediyerspor şampiyonluk şansını sürdürmesi adına zorlu deplasmanda lider 1926 Polatlı Belediyespor’u yenmek zorunda. Alaplı maçı kaybetmesi veya da  berabere kalması halinde ise şampiyonluk şansını mucizelere bırakacak.
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta  şampiyonluk mücadelesi veren ve Zonguldak'ı temsil eden  Alaplı Belediyespor ligin 22. Hafta maçında deplasmanda lider 1926 Polatlı Belediyespor’a konuk olacak.  Merkez Hakem Kurulu (MHK) bu kritik maçın hakemini açıkladı. 
7 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Polatlı İlçe Stadı’nda oynanacak olan bu önemli karşılaşmayı Sivas Bölgesi’nden Bekir Doğan yönetecek. 
Doğan’ın yardımcılıklarını Mustafa Başol Sorgunlu ve Ömer Bingöl yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Ahmet Köse olarak belirlendi. 
ALAPLI BELEDİYESPOR  44 PUANLA 3. SIRADA
Alaplı Belediyespor,  21 maçta 13 galibiyet,  5 beraberlik, 3 mağlubiyetle 44 puanla 3. sırada yer alıyor.   Temsilcimiz bu 21 maçta rakip filelere 54 gol atarken, kalesinde ise 20 gol gördü.   
POLATLI BELEDİYESPOR 51 PUANLA LİDER
1926 Polatlı Belediyespor ise 21 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 51 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor.  Ankara temsilcisi bu 21 maçta kalesinde 11 gol görürken, rakip filelere ise 43 gol attı.  
ALAPLI EVİNDE 0-0 BERABERE KALDI
Bilindiği gibi Alaplı Belediyespor ilk yarının 9. Hafta maçında sahasında konuk ettiğimiz 1926 Polatlı Belediyespor ile 0-0 berabere kalmıştı.
BAŞKAN TAKIMI UĞURLADI BAŞARILAR DİLEDİ
Alaplı Belediye başkanı Nuri Tekir Polatlı Belediyespor maçı için futbolcuları bu sabah deplasmana uğurladı. 
Başkan Tekin teknik ekip ve futbolculara başarılar dileyerek"geçen hafta eskişehir'i yendiniz. bu hafta Polat bey ile geleceğinizi inanıyoruz ve size güveniyoruz. Zorlu maçta hepinize başarılar diliyor galibiyet bekliyoruz" diye konuşarak futbolcuları motive etti.

Kaynak: Haber Merkezi