Zonguldak’ta Belediye Başkan ve Cumhur İttifakı  Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan oyunu 1123 nolu sandıkta kullandı.

Zonguldak’ta Belediye Başkan ve Cumhur İttifakı  Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan. Eşi Ceyda Alan ile birlikte oyunu Yayla Ortaokulu da bulunan 1123 nolu sandıkta kullandı. Alan ve eşi Oy kullandıktan sonra diğer sandıkları gezerek sandık görevlilerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Zonguldak’ta Belediye Başkan ve Cumhur İttifakı  Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan , yaptığı açıklamada,”Ömer Selim Alan. 

Bugün 31  Mart yerel seçimleri için bugün geldik. Vatandaşlık görevimizi yaptık. İnşallah Zonguldak'ımız için, ülkemiz için, memleketimiz için hem bizim için en hayırlısı olur. Biz her zaman başından beri şunu dedik. Vatandaşımıza güvenimiz sonsuz. İnsanımız, Zonguldak'ımız inşallah en doğru kararı verecektir. Ve Zonguldak'ımızın kazandığı bir seçim olacaktır. Bütün hem memleketimize, Zonguldak'ımıza, hem de ülkemize inşallah Hayırlı uğurlu olur diyorum” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Kaynak: Haber Merkezi