Türkiye genelinde borcu olmayan yatırımları yapabilen vatandaşın beklentisine cevap verebilen ender belediyelerden bir tanesi olduğunu belirten Gebeş, "Görevimizin sorumluluğunuzun bilinci içerisindeyiz. Aldığımız emanetin ne olduğunu biliyoruz" dedi.

Başkan Gebeş, "Sandıktan da güzel bir netice ile tekrar seçileceğimi düşünüyorumm' ifadesini kullandı.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, "Yerel seçimlere az bir süre kaldı ve yeniden aday olacak mısınız?" Sorusuna şu şekide cevap verdi;

ALLAH NASİP EDERSE TEKRAR ADAY OLACAĞIM

"Allah nasip ederse tekrar Çaydeğirmeni'nde Belediye Başkan aday adayı olacağız İnşallah. Aday da oluruz.  4 dönemdir. Üst üste Belediye Başkanlığı yapıyoruz. Göreve talip olduğumuzda ki Çaydeğmeni'nin durumu  ile şu anki Çaydeğirmeni'nin durumu arasında uçurumlar var. Bölgemizin, beldemizin sorunlarını çözüm önerilerinin neler olduğunu biliyoruz. Planımızla projemizle zaten göreve talip olmuştuk. Biliyorsunuz ki belediye başkanlığından önce belediye de 10 yıllık memuriyetim vardı. Benim görev yapmadığım birim kalmadı ve şükürler olsun. 2200 nüfustan aldık beldeyi bugün 7.500 nüfuslu hale getirdik. İnşallah yıl sonu itibari ile de 10 bin rakamları yakalayacağız. 10 yıl sonra da Çaydeğirmeni'nin nüfusunu 30 bin rakamlarında oluşacak planlarımız ve çalışmalarımız var. 

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESİ NEYDİ NE OLDU

Türkiye genelinde borcu olmayan yatırımların yapabilen vatandaşın beklentisine cevap verebilen ender belediyelerden bir tanesiyiz.  
Görevimizin sorumluluğunuzun bilinci içerisindeyiz. Aldığımız emanetin ne olduğunu biliyoruz. 
İnşallah  önümüzde ki yerel seçimlerde de tekrar aday olacağız. Vatandaşlarımızın talebi beklentileri istekleri de bu doğrultuda.

Sandıktan da güzel bir netcie ile tekrar seçileceğimi düşünüyorum. Bu süreçte bize destek olan emek veren her zaman yanımızda olan çok değerli Çaydeğirmenli hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. İlçe. Başkanımızla il başkanımıza değerli milletvekillerimize yaptığımız yatırımlara desteklerinden katkılarından dolayı da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

WhatsApp Image 2023-10-16 at 11.27.20WhatsApp Image 2023-10-16 at 11.27.19

Kaynak: Ercan Demir