Zonguldak'ın Çaydeğirmeni Beldesi'nde mesire alanında 5 kişi oturma gruplarını yakarak çevresinde ısınmaya kalktı. Dün gece saatlerinde meydana gelen olayı gören gençler olayı Çaydeğirmeni Belediyesine ihbar etti. Çayderğirnebi Belediyesi de anında jandarmayı arayarak şahıslara suçüstü yapıp yakalattı. 
SATILMIŞ GEBEŞ'TEN TEPKİ
Konu hakkında Yeni Adım'a açıklamada bulunan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş tepkisini dile getirerek şunları söyledi: "Gökçebey ilçesi ile Çaydeğirmeni Beldesi arasında bulunan 46.000 metrekare alanda 2012 yılında Orman Bakanlığı'nın da destekleriyle Mesire Alanı yaptık. Tamamen bakımı onarımı Çaydeğirmeni belediyesine ait ücretsiz bir şekilde bölge halkının hizmetine sunduk. Bizim personelimiz tüm bakım ve onarımlarını yapıyor. Hiç kimseden ücretle talep istemiyoruz. Karabük, Çaycuma, Bartın, Devrek, Zonguldak'tan gelip hafta sonları insanlar burada stres atıyor. Kamelyalar oyun alanları spor sahaları yaptık. 
Geçmiş dönemde de bir grup densiz gelerek burada 40 tane oturma grubunu ateşe verdi. Dün gece yine aynı olay vuku buldu. Burada iki tane bayan 3 tane erkek, iki erkek kaçtı, daha sonra onlar da yakalandı.  
Bu vatandaşlar gelip orada oturup piknik masasını kırıp ateşe vermişler. O esnada orada oturup sohbet eden gençler de bize olayı ihbar ettiler. Bizler de Jandarmaya olayı intikal ettirdik. Karakol komutanımız ve değerli Jandarma ekipleri de olaya müdahale edip şahısları yakaladılar. 
Tabiki şikayetçiyiz. Görgü tanıkları da gerekli ifadelerini verdiler. Konu da savcılığa intikal etti. Bu tür olaylar karşısında insanların duyarlı olması gerekiyor ve gören insanların da anında ihbar etmesi gerekiyor. Bu şahıslarda gerekli cezaları alması gerekiyor. 
Bu mal devletin malları hepimizin malı kamuya ait yerler. Korunacak ki bu ülke boşu boşuna yatırım yapmasın. Kamuya bu tür zarar veren kişilerin vatandaşların ihbarıyla yakalanmalarnı istiyoruz. "
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Metin Özden