İlimiz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş hakkında, belediyede çalışan iki kadın personel tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Sürekli taciz iddiaları nedeniyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan D.K. ve N.Y. kendilerine Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş tarafından işe alındıkları 2017 yılından itibaren taciz uygulandığını belirterek, yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.

Gülüç Belediyesi'nin iki kadın personeli D.K. ve N.K.nin şikayetleri üzerine Ereğli Aile Mahkemesi tarafından Gökhan Mustafa Demirtaş hakkında uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen taciz, tehdit ve mobing uygulamasının devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı'nın tacizine uğrayan D.K.nın yaşadıklarını Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu'na da anlattıkları öğrenildi.

Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş'ın kadın çalışanı D.K.ya, " Sen benim her şeyim olacaksın, Ben nerede durursam sen orada duracaksın. Yakaladığım yerde yapışacağım" şeklinde ifadeler kullandığı, D.K'nın " Bakmayın artık bana. Herkese bakıyor musunuz?" şeklinde cevap vermesi üzerine, ısrarını sürdürerek " Herkeste kalça olmaz ki" şeklinde cevap verdiği bildiriliyor.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'ın, Cumhuriyet Savcılığı soruşturma dosyasına giren ve mağdur kadınlar tarafından sosyal medyada paylaşılan taciz rezaleti karşısında Ak Parti İl Başkanlığı'nın nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz