Deplasmanlı Belgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor'da takımın başına tecrübeli antrenör Abdülkadir Kalyoncu'nun getirdiği duyurulmuştu. Yeşil Beyazlı ekipte şok bir gelişme yaşandı.
Kalyoncu yaptığı açıklamada verilen sözlerin yerine getirmemesi üzerine oluşumun bozulduğunu ifade etti.
Sosyal paylaşım hesabını açıklama yapan Abdulkadir Kalyoncu şu ifadeleri yer verdi."
Zonguldak Ve Kozlu Halkına Duyuru!

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın makamında yapılan toplantıda Kozlu Belediye Spor'un geleceği masaya yatırılmıştır. 

Toplantıda Kozlu spor camiasının önde gelen isimleri Abdülkadir Kalyoncu, Fehmi Kütükcü, Turgay Yavuz, Tolga Kalyoncu, Tayfun Kayık ve Selçuk Kara bu sene lige katılmama kararı alan Kozlu Belediye Spor için elini taşın altına sokarak Kozlu'nun gençlerinden A takım için 24 kişilik bir kadro, U17 ve U18 için toplamda 40 oyuncu ve 8 kişilik teknik ekiple göreve talip olmuştur. 

Yapılan planlama ile geçen yıl harcanan bütçenin 10'da 1'iyle tüm sezonun planlaması yapılmıştır. (Geçen yılki bütçe 7 milyon TL)

Pazar günü Belediye Başkanı Ali Bektaş kadro, hocalar ve bütçeye onay vererek teknik ekibe "bir yola girdik, dönüşü yok. Allah utandırmasın. Hemen idmanlara başlayın." Talimatı verdi. 

11.09.2023 Pazartesi günü tarafımıza iletilen talimatla, verilen sözler unutulmuş, tüm yapılanma iptal edilmiştir. 

Bu yaşananlar bize bir kez daha siyasetin kirli ve kaypak yüzünü göstermiştir. 

Bu yapılan, Kozlu'nun gençlerine ihanettir. 

400+ öğrencisi, 2000+ velisiyle Kozlu Taşkömürü Spor camiası bu yapılanların karşılığını verecektir. 

Kozlu halkına ve Zonguldak kamuoyuna saygıyla duyrulur."
 

Kaynak: Ercan Aygün