AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, 6 Şubat Depremleri'nin yıldönümünde anlamlı açıklamalarda bulunarak, yaraların halen daha taze olduğunu ifade etti.

Depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve  olmaya da devam ettiklerini belirten Ak Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek şunları söyledi:


"6 Şubat'ta Merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek kısa sürede bölgenin yeniden ayağa kalkması için cansiparene bir uğraş sergiledi ve sergilemeye devam ediyor. 1 sene gibi kısa bir sürede teslim edilen yeni konutlarımız ve yeniden yapılan altyapı hizmetlerimiz ile hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemekte kararlıyız. 

Depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Zonguldak İl Gençlik Kolları ailesi olarak depremin hemen ardından Kahramanmaraş ilimizde aktif olarak sahada halkımızla beraberdik. Devlet-millet el ele yaşadığımız bu felaketi atlatmak için elimizden ne geliyorsa yaptık. Bugün ise felaketin yıldönümünde yüreğimiz hala deprem bölgesinde. Asrın felaketinin yıl dönümünde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine de tekrardan başsağlığı diliyoruz. Allah bu millete bir daha bu tür acılar yaşatmasın"

Kaynak: Ercan Demir