TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un gurbetçi  futbolcusu Oğuzhan Matur, en büyük hayalinin bir gün hayranı olduğunu Beşiktaş takımının  formasını giymek olduğunu belirtti.

Kanal Z  Televizyonu'nda Pazartesi akşamları yayınlanan Karşı Karşıya  isimli spor programına katılan  Oğuzhan Matur,  takımın son durumu ve kendisinin geleceği ile ilgili  önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor’u çok sevdiğini belirten Matur, takıma faydalı olmak ve kendisini ispatlamak için çok  çalıştığını belirtti.
Her futbolcu gibi kendisininde hedefleri olduğunu belirten Oğuzhan Matur, en büyük hayalinin  hayranı olduğu  ve süper ligde mücadele eden Beşiktaş’ın formasını giymek olduğunu belirtti.

Matur şöyle konuştu;

"Ben Almanya’da  dünyaya gelen gurbetçi bir ailenin  çocuğuyum. Zonguldak Kömürspor’a geldiğimde  doğru dürüst Türkçe konuşamıyordum. İki senedir buradayım. Arkadaşlarım banaçok yardımcı oldu.  İlk sene sabırla bekledim ve çalıştım. Hocam bana güvendi ve bu sene formayı verdi. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Üzerine koyarak devam ederek kendimi daha çok geliştireceğim. Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor’u çok seviyorum.
Ben Zonguldak Kömürspor’un yanı sıra Beşiktaş’ı tutuyorum. En büyük hayalim bir gün çocukluk aşkım olan Beşiktaş’ın formasını giymek olacak. Bunun için sabırla çok çalışacağım” dedi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi