Bartın'ın Merkez ilçesi Aladağ Mahallesi'nde ikamet eden Tayfun Güney isimli vatandaş, çalıştığı iş yerinde kendini doktor olarak tanıtan şahıstan "implant tedavisi" hakkında yardım istedi. 

Edinilen bilgiye göre, kendini doktor olarak tanıtan şahıs kendisinden yardım isteyen Tayfun Güney'e implant hakkında, "Herkes sana Türk malı implant yakacak, ben sana Alman malı implant takacağım" dedi ve bunun karşılığında Güney'den 80 bin TL istedi. Tayfun Güney., sahte doktora inanarak 45 bin TL ödeme yaptı ve ardından tedavisini yaptırmak üzere Ankara'ya gitti. 

40 DAKİKADA TÜM DİŞLERİNİ SÖKTÜLER!

Tedavisini yaptırma umuduyla Ankara'ya giden Tayfun Güney, "40 dakika içinde bütün dişlerimi söktüler, bir süre sonra dikişleri aldılar ardından implantlar tek tek düşmeye başladı. Sorunumu çözmek için benden 14 Bin TL daha istediler ben de gönderdim. Bunun üzerine ekstra 8 bin TL daha isteyince bende bu işi araştırmak istedim. Bartın'da bir özel doktora konuyu anlattım ve bilgi aldım. Röntgenlerim çekildi ve doktor bana dedi ki; 'Hangi merdiven altında yaptırdın?' Ben de bu durumun üzerine dolandırıldığımı anladım. 

Mağdur Tayfun Güney., dolandırıldığını iddia ederek konuyu yargıya taşıdığını ve doktorun sahte olduğunu belirten doktorlara sosyal medyadan da ulaşabileceğini bahsetti.

Kaynak: Haber Merkezi