Biz Muammer Avcı’yı eleştirdik, 
AK Parti Gelik Belediye Başkan Adayı’nın kardeşi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Bektaş cevap verdi…
Muammer Avcı’nın ağzı, dili yok mu? Kendisi cevap veremiyor mu? 
Hayırdır Ali Rıza Bektaş, senin Muammer Avcı ile konumun ne?
Duygusal bir bağın mı var? 
Yazdıklarımızdan hangisi yalan veya yanlış?
Bırak da Muammer Avcı cevap versin, sen kendi konularına cevap ver. 
BİZ ELEŞTİRİ YAPARKEN BİR TELEFON GELDİ…
Gelik’ten bir muhtar, gazetemizi arayıp Ali Rıza Bektaş’ın açıklamalarıyla ilgili gazetemizi bilgilendirerek şu cümleleri kullandı;
“Bu yazılanların hepsi doğru, şahitlik yaparım. Gelik Madencilik, Bektaşlar’ın paravan olarak kullandığı bir şirket. Üretime kapalı ocaklardan kaçak bir şekilde kömür çıkartıyorlar. Sahte fatura kesiyorlar, vergi ve sigorta ödemek yok. Ali Rıza Bektaş, bunlara cevabını versin. Sahte fatura bunlarda, elektrik hırsızlığı bunlarda, belgelerini de size gönderiyorum. Belgelerin ardından mahkemeye gidip de biz kamuoyunda “Rezil olduk, ailemiz sıkıntıya girdi” diyerek bunları mahkeme kararıyla kaldırtmasınlar.
Burhan Sezgin’i AK Parti’den aday yaptırmayan Muammer Avcıdır. Genel Merkez’e topu atmayı bırakın. 81 vilayette Gelik’e Genel Merkez mi belediye başkan adayı atayacak? Öyle mi, kimi kandırıyorsunuz?  
“Kimse suyu bulandırmasın” diyor Ali Rıza Bektaş… Suyu bulandıralım ki durulsun. Elektrik kaçakçılarının, sahte faturacıların İl Başkanlığı’nda yeri nedir? Derhal il başkanlığındaki görevinden alınması gerekir. 
Gelik’ten 100 kişi, ortaklarından da 4-5 kişi şahitlik yapacaktır.
Kimin hırlı kimin hırsız olduğunu size gönderdim. Kul hakkı yiyen Cenab-ı Allah’a biat etse ne olur, etmese ne olur?
Cumhurbaşkanımızın davasının bekçiliği eğer sana kalmışsa, yandı keten helva… 
Bırak da Muammer Avcı kendini savunsun, Gelik’te 500 kişiye iş sözü verdi. Herkes CİMER’e şikayet yağdırmaya başladı. Ali Rıza’nın gibi mümin olacağıma münafıklığı tercih ederim. Hadi git mahkemeye, mahkemede hesaplaşalım. Zaten abinle mahkemeliğiz…” dedi. 
Tam yazıyı bağlayacağımız esnada ortaklarından bir telefon daha geldi…  
“Kaçak çalışıp MAPEG’e yalan ve yanlış bilgi verdikleri için mühendislerinin kendi nezaretçiliği bir yıl dondurularak askıya alındı. Bu doğru mu yoksa Ali Rıza? 
Hikmet Bektaş ağabeyinin, Merkez Mahallesi Muhtarlığı’nda kaçak elektrik yakalanması var mı? AK Parti’nin Gelik Belediye Başkan Adayı’nın, Köprübaşı Mahallesi’ndeki evinde kaçak elektrik kullandı mı?  Ali Rıza’nın her yeri açık. Bu açıklamayı yaparken onu tezgaha getirmişler. 92 No’lu ocak acaba kimin, buradan kaçak üretim yapılıyor mu? Yarın sizi arayacağım” dedi, bilgileri verdi  ve telefonu kapattı.

Kaynak: Haber Merkezi