GÜNCEL

BOZULAN YOLLAR YENİLENİYOR

Alaplı İlçesinde  elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla beraber bozulan Mahalle yollarında onarım çalışmalarına başlandı.

 Yeni Siteler mahallesinde başlatılan elektrik hatları yer altına alınma çalışmasının tamamlanmasının hemen ardından Alaplı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri kaldırım ve yollarda onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Elektrik hatlarını yer altına alınma sürecinde vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilediklerini söyledi.Hatların yeraltına alınması ve ardından test aşaması bitmeden bozulan yolları onaramadıklarını ifade eden Tekin, “ Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. İlçemizin arz güvenliğini arttırmak amacıyla Ereğli trafo merkezi ile Alaplı dağıtım merkezi arasında başlattığı 8 kilometre uzunluğunda nakil hattı tesisi inşası ve Yeni Siteler mahallesinde tüm havai enerji hatları yer altına alınma çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar neticesinde yollarımızda bozulmalar meydana geldi. Yer altına alınan enerji nakil hatlarındaki test çalışmasının hemen ardından Belediye olarak hemen kaldırım ve yollarda bakım onarım çalışmalarına başladık. Fen İşlerine bağlı ekiplerimizi bu bölgedeki çalışmalara yoğunlaştırdık. En kısa sürede yolları ve kaldırımları onarmak istiyoruz. Bu süre zarfından verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diliyoruz." dedi.

HABER MERKEZİ)