3 Aralık Dünya Engelliler Günü Safranbolu Atletizm Pistinde Engelsiz  Atletizm Şenlikleri kapsamında Survivor Parkuru, Uzun Atlama, 50 metre -100 metre koşuları, Fırlatma Topu ve Bayrak Yarışı branşlarında özel bireylerimi ve engel tanımayan sporcular yarışarak gönüllerince eğlendiler.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Dünya Engelliler Günü kapsamında Safranbolu’da  Engelsiz Atletizm  Şenliği” Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde Safranbolu Atletizm  Pisti tesislerinde gerçekleştirildi.

Survivor Parkuru, Uzun Atlama, 50 metre -100 metre koşuları, Fırlatma Topu ve Bayrak Yarışı branşlarında özel bireyler ve engel tanımayan sporcular yarışarak gönüllerince eğlendiler. Etkinlikte Ak Parti Safranbolu İlçe Müdürü Muhammet Yasin Aydın, Gençlik ve  Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmeteri Müdürü Mehmet Özkeskin, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü V. Sedat Adakan Şube Müdürleri ve çocukların aileleri de yalnız bırakmadı. 

Yarışmaya katılarak başarılı olan tüm çocuklara protokol tarafından madalya verildi.

"Bir Gün Değil, Her gün Beraberiz" sloganıyla Safranbolu ilçesinde engelli bireylere her hafta "Spor Aşkı Engel Tanımaz" sloganıyla okullarında çeşitli spor branşlarında spor eğitimleri veriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi