Millet İttifakı'nın güçlü ortağı İYİ Parti'nin, Zonguldak Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen ile en az bir milletveki çıkarması siyasi gözlemciler tarafından çok yüksek olasılık olarak değerlendiriliyor.

Safranbolu Kaymakamlığı, Bartın Valiliği ve Zonguldak Valiliği görevlerinde bulunup, tam 34 yıldır bölge halkı ile iç içe olan Yavuz Erkmen'in adaylığına geniş bir kitle tarafından destek veriliyor.

İlimizde 6 yıl valilik yapan ve Zonguldak halkı ile büyük bir tevazu içinde samimi diyaloglar kurup, "içimizden biri " olarak davranan Zonguldak eski Valisi ve İYİ Parti eski İl Başkanı Yavuz Erkmen'in milletvekilliği adaylığı ile ilgili görüşlerini açıklayan vatandaşlar, " Zonguldak halkının Yavuz Erkmen'e büyük sevgi ve saygımız vardır. Gelmiş geçmiş valilerimiz arasında halka en yakın olan devlet adamıdır. Biz onu Vali Bey olarak tanıdık, Vali Bey, Zonguldak insanını sevmiş ve değer vermiştir. Bu yüzden, bu Zonguldak Vali Bey'e oy verir, Meclis'e de gönderir." şeklinde konuştular.

Öte yandan İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen'in, Millet İttifakı'nın kararı doğrultusunda CHP'nin birinci sırasından aday gösterilmesinin de siyaset kulislerinde konuşulduğu belirtiliyor.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, vatandaş, esnaf ve kurum ziyaretlerine devam ediyor,Erkmen'in şehir merkezindeki seçim bürosunun da hergün ziyaretçilerle dolup taştığı bildiriliyor.

HABER : Göksel ÇOLAK

Editör: Haber Merkezi