CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ziyaret ettiği Çaycuma Belediyesinin şeref defterine yazdığı yazıda, “Sayın başkanın başarılı çalışmalarından gurur duyduk.  Sadece görev süresinin tamamlayan bir belediye başkanı olmak yerine iz bırakan bir belediye başkanı olduğunu büyük bir memnuniyetle gördük.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yurt Dışı Örgütlenmeler Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına destek vermek üzere partisince düzenlenen mitinge katılmak üzere geldiği Çaycuma’da Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı da ziyaret etti. Miting sonrası geldiği belediyede Başkan Kantarcı’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Tezcan şeref defterini de imzaladı. 

"ÇAYCUMA SON 10 YIL İÇİNDE ÇOK GELİŞMİŞ"
Tezcan şeref defterine, “Bugün Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tur oylamasından iki gün önce Çaycuma ilçemizi ziyaret etim. Değerli Belediye Başkanım Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret etme mutluluğunu yaşadık. Çaycuma son 10 yıl içinde çok gelişmiş, güzel düzenli kentleşmesiyle örnek bir şehir olmuş. Sayın başkanın başarılı çalışmalarından gurur duyduk.  Sadece görev süresinin tamamlayan bir belediye başkanı olmak yerine iz bırakan bir belediye başkanı olduğunu büyük bir memnuniyetle gördük. Teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bülent Tezcan. CHP Genel Başkan Yardımcısı.” yazdı.

KENDİSİNE MİLLETVEKİLLERİ DE EŞLİK ETTİ
Konuğunu CHP İl Başkanı Murat Pulat, Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler ve diğer partililerle birlikte uğurlayan Kantarcı, ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getirerek teşekkür etti.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz