Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez  Grubunda Play-Off mücadelesi  yapan  Üzülmezspor ile  Göbüspor, geçtiğimiz  hafta sonunda  Fener sahasında  karşı karşıya geldiler. Olayların yaşandığı maç  1-1 berabere bitmişti.
Göbüspor takımı maç sonrasında  esame listesine yaş  sınırı altındaki 4 oyuncuyu  yazdığı için D,siplin Kurulu’na  sevk edildi.
Disiplin Kurulu bugün yaptığı toplantıda isim listesini  inceledi ve Göbüspor’un yaş sınırı altındaki 4  oyuncuyu  yazdığı için 3-0 hükmen mağlup ilan etti.
 Disiplin kurulundan konu ile ilgili şu açıklama yapıldı;”  17 Şubat 2024 tarihinde Üzülmezspor ile oynanan maçta Göbüspor’un  2023-2024 sezonu  amatör futbol liglerinde uygulanacak  esasların birinci bölüm, 4. Maddesi kapsamında 3-0 mağlup sayılmasına  Amatör  Futbol Disiplin kuruluna itiraz yolu açık  olmak üzere  oy birliği ile karar verilmesine,  Listede ismi geçen  yönetici  Atakan Ok ve  teknik sorumlu İlkin Demir’in tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkine ve savunma istenmesine karar verilmiştir’ denild. Bu gelişmeden sonra  1-1 biten müsabaka 3-0 Üzülmezspor’un galibiyeti olarak  tescil edildi.
Yaşanan gelişmeden sonra Göbüspor’un puanı 35’e indirildi. Üzümezspor ise 38 puana yükselmiş oldu.
 

Muhabir: Ercan Aygün