Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, DSİ tarafından yapımı devam eden dere rehabilitasyonu çalışmaları kapsamında dere duvarlarının yenilenmesi, korkuluğu ve taban betonunun yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
 Başkan Alan ziyarette çalışanlara kolaylıklar diledi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti il Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ile birlikte DSİ tarafından yapımı devam eden dere rehabilitasyonu çalışmaları kapsamında dere duvarlarının yenilenmesi, korkuluğu ve taban betonunun yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Alan Şehir Merkezinde yapılan dere ıslah çalışmalarının önemine vurgu yaptı. 

ALAN: ISLAHIN BİTİMİYLE BERABER CAM KORKULUKLARLA ÇOK DAHA ESTETİK BŞR YAPIYA KAVUŞACAK

Ömer Selim Alan, “Fevkani Köprüsü’nün kaldırılmasından sonra şehrimiz nefes aldı. Şehrimizin umudu yeniden dirildi. Bu umudu yeşertmeliyiz. Fevkani Köprüsü’nün kaldırıldığı alanda DSİ ile birlikte dere ıslah çalışmalarımız devam etmektedir. Dere ıslah çalışmalarının bitimi ile birlikte fevkani Köprüsü’nün yıkılması çok daha büyük anlamlar taşıyacak, çok daha estetik bir yapıyla karşı karşıya kalacağız. Islahın bitimi ile beraber cam korkuluklarla çok daha estetik bir yapıya kavuşacaktır. 
Kıymetli hemşehrilerim hangi partiye gönül vermiş olursak olalım bu çalışmaların hızlanması akamete uğramaması ve katlanarak devam edebilmesi için sizlerden desteğinizi rica ediyoruz” dedi.

Kaynak: Ercan Demir