GÜNCEL

"ÇATES'i hizmete sokacağız"

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Bugün için şirket yetkilileri bakanlık düzeyinde bir görüşme sağlayacaklar. İnşallah ÇATES'i açmış olacağız. Derin deşarj sorununu bitirmiş olacağız, geçici faaliyet belgesini alıp ÇATES'i hizmete sokacağız" dedi.

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci Çatalağzı termik santralinin yeniden hizmete açılması konusunda yoğun çaba içinde olduklarını söyledi.

Demirci, ÇATES'in Kilimli için, Zonguldak için, bölgemiz için olmazsa olmaz olduğunu belirten söyledi.

Santralin açılmasını önündeki engelleri aşmak için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Sedat Demirci, "Kilimli için en önemlisi olmazsa olmazımız bizim için çok değerli olan Çatalağzı Termik Santralinin bir an önce hizmete açmak gayreti içerisindeyiz. Bununla ilgili çalışmalarımız var, vekillerimiz bu konuyu takip ediyor,  biz yakından takip ediyoruz. Muhtemelen bugün için şirket yetkilileri bakanlık düzeyinde bir görüşme sağlayacaklar. İnşallah ÇATES'i açmış olacağız. Derin deşarj sorununu bitirmiş olacağız, geçici faaliyet belgesini alıp ÇATES'i hizmete sokacağız ve Zonguldak kömür ile alınan şehrimizi, madencilerimizin yüzünü güldürmeye gayret edeceğiz." ifadesini kullandı.

MENDERES, POLATKAN VE ZORLU'YU SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUM

27 Mayıs darbesini ülkemiz tarihine kara bir leke olarak geçtiğini belirten AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "27 Mayıs 1960 yılında yapılan milli iradeye darbe Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. İdam edilen Adnan Menderes'in Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ı rahmet ve saygıyla anıyor ve yapılan bu darbeyi en şiddetli şekilde kınıyoruz." dedi.

İSTANBUL'UN FETHİ İLE YENİ BİR ÇAĞ BAŞLADI

İstanbul'un fethi ile yeni bir çağın başladığını belirten ilçe Başkanı Sedat Demirci, "Bugün İstanbul'un fethinin 567. yıldönümü. Bugün  bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han'ın bize hediye ettiği İstanbul'un 29 Mayıs 1453'te fethinin sene-i devriyesini kutluyoruz. Tüm İslam alemine ülkemize bu Zonguldak'ımıza  hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

KİLİMLİ'MİZ İÇİN VARIZ

Kilimli'ye hizmet yolunda görev yaptıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci, 'Kilimlimiz güzel bir ilçe, Kilimlimiz halkı ile bir bütün olan halkı ile özdeşleşmiş olan birbiriyle bütün, birbirini seven bir ilçemizdir. Kilimli için buradayız Kilimlimiz için biz varız sizleri seviyoruz Allah'a emanet olunuz." diye konuştu."  (Haber-Ercan Demir)