ÖZEL İÇERİK

Deplasmanlı Süper Amatör Küme'de mücadele eden Çaycumaspor'da sezon başında kulüp başkanlığına Enes Eser getirilmişti. Enes Eser, yönetim kurulu üyelerinin çoğu ile ters düşmüş ve kulüpte huzursuzluk çıkmıştı. Bu sebepten dolayı birçok yönetim kurulu üyesi görevinden istifa etmişti.

Yaşanan bu olaylar üzerine Kulübü yönetmek  üzere  mahkeme tarafından 3 kişilik Kayyum atanmıştı. Göreve getirilen Kayyum heyeti mahkeme süreci devam  ettiği için herhangi bir işlem yapamamıştı. Başkan Enes Eser'in giderken  futbolcuların lisansını yanında götürmesi üzerine kulüp büyük bir sıkıntıya girmişti. Enes Eser, ayrıca imza yetkisi olan antrenörlerin lisanslarını  tek taraflı olarak fehs ettirmişti.

Maçlara U18 takımı oyuncuları ile çıkan Çaycumaspor'da müsabaka isim listesine imza atacak yönetici ve antrenör olmadığı için en son oynaması gereken Çaydeğirmeni maçını 3-0 hükmen kaybetmişti. Sarı lacivertli ekip, bir maçı daha hükmen kaybetmesi durumunda alt lige düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Davası devam eden Çaycumaspor için Mahkemeden çok önemli bir karar çıktı. Mahkeme Çaycumaspor'un futbolcu ve teknik adam transferine  izin verdi.Bu gelişme üzerine sürecin başından beri takımı sahaya çıkarabilmek için büyük uğraş veren Suat Kerçin'e ve Doğukan Kasapoğlu’na antrenör kartı çıkartıldı. Lisanslı çıkan Suat Kerçin, hafta sonunda oynanacak  İhsaniye maçında isim listesine imza atabilecek ve bu şekilde takımın sahaya  çıkmasında hiçbiri engel kalmayacak.

Haber: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi