Süper Amatör kümede mücadele eden Çaycumaspor'da Kayyum yönetimine mahkeme tarafından transfer yapması konusunda izin verilmesi üzerine imzalar peş peşe geldi. Sarı lacivertli ekipte Enes Eser tarafından sözleşmeleri fehs edilen antrenörler Suat Kerçin ve Doğukan Kasapoğlu'nun lisansları yeniden çıkartıldı. Ayrıca 5 yeni transfer yapılarak kadro  takviye edildi.
Mahkeme, Enes Eser tarafından kulübede teslim edilmeyen futbolcu lisanslarını Çaycuma spora iade etti. Takımın başına tam yetkili getirilen antrenör Suat Kerçin futbolcuları geri döndürmek için görüşmelere başladı. Çaycumaspor sosyal paylaşım sitesinden yapılan açıklamada konu ile ilgili şu bilgilere yer verildi;"Çaycumasporumuz teknik heyet olarak 
Suat Kerçin ve Doğukan Kasapoğlu ile sözleşme imzalamıştır. Lisansları teslim edilen mevcut sporcular ile dönmeleri için görüşmelerimiz devam etmektedir. Mahkeme tarafından transfer izni verilmesi üzerine Elvan Pazarcıkspor'dan Kadirhan Suiçmez, Karamanspor'dan Berkay Çolakoğlu ve Salih Karaca, Perşembe Belediyespor'dan Volkan Ceylan , Saltukovaspor'dan Muhammed yağlı olmak üzere 5 futbolcu ile anlaşmaya varılmıştır.Teknik heyet ve Sporcularımıza başarılar dileriz"
Haber: Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi