Merkezi Zonguldak’ta bulunan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin (ZGC) Çaycuma Temsilciliği faaliyete geçerek açıldı.
ZGC’nin yönetim kurulu üyesi ve Çaycuma’dan sorumlu başkan Davut Uyar ilçedeki gazetecileri bir araya getirmek ve faaliyetlerini yapmak amacıyla temsilcilik ofisi açıldı.
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, yönetim kurulu üyeleri Sermet Aksu ve Süleyman Şen, ZGC’nin Çaycuma Temsilciliğini ziyaret ederek, temsilcik ofisi de faaliyetinede başlamış oldu. Öte yandan temsilcilik ofisinin açılışında ZGC Devrek Temsilcisi Hakan Çavuşoğlu, Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış Dinç, PES Gazetesi sahibi Lütfü Dedeman, Çaycuma Star Haber Müdürü Anıl Taşkıran, editör ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Gülcan Çolak ve Çaycuma Star Haber yazarlarından Recep Karagöz ise hazır bulundu. 
ZGC Başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;
“Zonguldak’ımızın önemli ilçelerinden Çaycuma’dayız. Çaycuma’daki meslektaşlarımızla birlikteyiz. Çaycuma bizler için önemli. Gerek bütün ilçeler ile birlikteliğimiz hem derneklerle hem de gazeteci meslektaşlarımızla devam etmekteyiz. Çaycuma’da Gazeteciler Cemiyeti olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz.  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin Çaycuma İlçe Temsilciliğini açıyoruz. Davut Uyar arkadaşımız aynı zamanda cemiyetimizin de yönetim kurulu üyesidir. Buradaki basındaki meslektaşlarımızla birlikte temsilcilik görevinide onlara veriyoruz. Burada temsilciliği son derece güzel şekilde bizleri temsil edeceklerdir. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak da desteğimizi vereceğiz. Temsilciliğimiz Çaycumaya hayırlı olsun. Çaycuma’daki meslektaşlarımızıda başarılar diliyorum. Çok daha iyi günler gazetecilik anlamında da burada da taşıyacağımızı inanıyorum. Temsilciliğinde hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hem Çaycuma’ya hem de yazılı basına, haber ajanslarına ve de Çaycuma’da görev yapan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kutluyorum, hayırlı ve uğurlu olsun.”

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi