Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Meşrûtiyet Mahallesi Muhtarı Dursun Kılav, “Muhtarlık ihtiyaçtan çıkmış. O liderin peşinden gidilmiş. Muhtarlık olmuş. Belediye bile muhtarlık müessesinden sonra kurulmuş. Sadece belediye ile alakalı sorun yok. Asayişle aydınlatma bir sürü sorun var. Muhtarlık mesleği için kendimizden fedakarlık yapıyoruz. Sizlere çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum”dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise,  “Sabah Terakki ve Bahçelievler Muhtarını ziyaret ettik. Cuma günü 10:30 Dedeman Otelde kahvaltımız var. Sizlerin belediyelerle ilgili sıkıntılarını biliyoruz. Projelerimiz var. Her muhtarımıza lap top. Tek tip muhtarlık binaları inşa edeceğiz. Fatura desteğinde bulunuyoruz. Her muhtar ailenin bir bireyi. Düşünceleriniz fikirleriniz önemli. Belediyecilik hizmetleri noktasında sıkıntı çektiğinizi biliyorum”diye konuştu.

Kaynak: Ercan Demir