Dereli; Çağlayan’da bizi takip ediyor!

Saadet Partisi Zonguldak belediye başkan adayı Cem Dereli, “Söylediklerimizin etkisini sahada görüyoruz. Zonguldak'ın bir marka olması, artık Zonguldak'ın Türkiye çapında tanınır bir kent olması için. Söylediğimiz noktayı geçen AK Parti il başkanı yılın 67.gününün Zonguldak Günü olması konusundaki bir açıklamayla bizi takip ediyor” dedi.

Saadet Partisi Zonguldak belediye başkan adayı Cem Dereli, Valiliği ziyaret etti Ziyarette merkez ilçe başkanı İsmail Üstünyer ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.
Cem Dereli dünden yarım kalan Valilik ziyaretini bugün devam ettirdi. Dereli Zonguldak kın değişimi için Valilik personelden destek talep etti.

Zonguldak'ta değişimin ateşini başlattıklarını ifade eden Saadet Partisi Zonguldak belediye başkan adayı Cem Dereli, Gazeteciler yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Çok değerli hemşehrilerimize öncelikle selam ve saygılarımı sunuyorum. Bugün saha çalışmalarımıza sabahın erken saatlerinde Zonguldak Valiliği'nden devam ediyoruz. hemşehrilerimizle sohbet etmeyi, selamlaşmayı yaparak sürdürüyoruz. Inşallah Zonguldak'ta değişimin ateşini başlattık. Söylediklerimiz, sahada konuştuklarımız, vaatlerimizin arasında bulunan birçok projemiz şu anda tüm adayların gündeminde. İl başkanları adayları, tüm diğer partideki partilerdeki seçim unsurları hepsi bizleri izliyor ve takip ediyorlar. Zonguldak'ta temel sloganımız olan, artık Zonguldak'ı hak ettiği bir yaşamı sunmak noktasında Zonguldak'ı daha güzel, daha yaşanılır bir kent haline getirmek istiyoruz. söylediklerimizin etkisini sahada görüyoruz. Zonguldak'ın bir marka olması, artık Zonguldak'ın Türkiye çapında tanınır bir kent olması için. Söylediğimiz noktayı geçen AK Parti il başkanı yılın 67.gününün Zonguldak Günü olması konusundaki bir açıklamayla bizi takip ediyor. Allah razı olsun. En azından bizim söylediğimiz noktada artık Zonguldak'ta bir şeylerin değişmesini ifade etti. Zonguldak'ta bir ışık yaktık. Şu anda bile Zonguldak'ta demin dediğim gibi hem seçmenlerimizin gözünde hem diğer rakiplerimizin çok ciddi anlamda izleyip takip ettiği bir çalışma yapıyoruz. Inşallah Zonguldak'ta bu sürecin sonunda 31 Mart'ta hak ettiği bir yaşama Zonguldak'a kavuşacak. Zonguldak'ı artık bir marka olarak Türkiye'de en yaşanılabilir, en standartları yüksek il olarak bir noktaya getireceğiz. Tabii ki kıymetli seçmenlerimizin, vatandaşlarımızın desteğiyle” dedi.

Muhabir: Ercan Demir