Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, merhum Necmettin Erbakan’ın ölümünün 13. yıl nedeniyle okunan mevlüt sonrası camii çıkışında vatandaşlara lokma dağıttı.

Milli Görüş kurucusu ve lideri Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanlarından merhum Necmettin Erbakan’ın ölümünün 13. yılında dualar ve kur-anı kerim tilaveti ile anıldı.

Zonguldak Soğuksu HZ. Ömer Camii’nde Necmettin Erbakan için okutulan mevlüt programına saadet Partisi Zonguldak il başkanı Burak Erol, merkez ilçe başkanı İsmail Üstünyer, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öğle namazı vakti okunan kur’anı Kerim’in ardından Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, cemaate ve vatandaşlara lokma dağıtarak Necmettin Erbakan, için dua istedi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli yaptığı açıklamada, "Bugün bizim için Kikıymetli, anlamlı bir gün. Özellikle merhum genel başkanımız. Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ın da 13.vefat yıl dönümü. Bu vesileyle burada  vatandaşlarımız Hem hasbihal ettik hem güzel bir hatim ve duası sonrasında lokma ikramımız oldu. Bugün benim de  kıymetli anneannem vefat etti. Onun da ikindi namazında cenazesi var. Allah nasip ederse ona da katılacağız inşallah. Sizlere ve vatandaşlarımıza bu katılım için teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse yani Zonguldak için çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın yaptığımız hayırlarla inşallah gönüllerde yer edip daha nice bu birliktelikleri, bu ikramları birlikte yapmayı Allah bize nasip eder inşallah. " dedi.

Muhabir: Ercan Demir