Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli,  beraberinde merkez ilçe başkanı İsmail Üstünyer ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı’ nda Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Cem Dereli ilk olarak Başhekim Uzm.Dr.Hasan Tosun’u ziyaret ederek 14 Mart tıp bayramını kutladı.
Başekim ve Başekim yardımcılarına çiçek takatim etti.

Dereli daha sonra doktorların ve sağlık çalışanlarının ziyaret ederek 14 Mart tıp bayramını kutladı ayrıca hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileğini iletti ve destek talep etti.

 Cem Dereli, “Sahada böyle bizim söylemlerimizle hareketlenen ateşlenen bir ortam da var. En azından diyorum ki şimdiden bile biz Zonguldak'ta birçok hizmeti yapmaya başladık. Söylediklerimizle aslında bir farkındalık yarattık. Dolayısıyla 31 Mart'tan sonra da inşallah Allah nasip ederse Zonguldak'ta bir şeyleri değiştiririz diye destek istiyoruz oy istiyoruz. Inşallah. Bugün de Tıp Bayramı. Tıp Bayramı'nızı sizin nezdinizde tüm sağlık personellerinin, hocalarımızın, hemşire arkadaşlarımızın tüm sağlık çalışanlarını kutluyoruz. İnşallah Allah daha güzel günlerde daha sağlık mutlu günlerde hep birlikte olmayı nasip eder diyorum.” dedi.

Muhabir: Ercan Demir