Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli akşam saatlerinde Çaydamar Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Adayı Dereli, “80 gündür sahadayız. Bugün sizlerle beraberiz. Pazar günü seçim var. Zonguldak’ın sorunlarını ortada. Trafik sorunu, altyapı sorunu,içme suyu daha bir çok sorun var.  Yolların durumu ortada. Caddede yürüyemez hale geldik. Bir yağmur yağdığında yollar göle dönüyor. Zonguldak’ın hakettiği yaşam bu değil. Emeklilerin durumu ortada. Bizler bu sorunların çözümü için 41 projeyle bu yola çıktık. Bu projeler hemen hayata geçecek projeler. Diyoruz ki ihtiyaç sahibi aileler için tanzim satışları tırları açalım. İhtiyacı olan aileler buradan alışveriş yapsın. Halk ekmek açalım diyoruz.  Vatandaşımız ucuz ekmek alsın. Bunlar yapılmayacak şeyler değil. 
Benim bu koltuklardan bir beklentim yok. Tek derdim memleketim. Bugün eğer göreve gelirsem 67 öğrenciye maaşımla burs taahhütü verdim. Ayrıca Zonguldakspor’u Süper Lige çıkarma taahhüttünde bulundum. Lütfen artık tünelden önce son çıkış. Bizlere destek verirseniz Zonguldak’ı hakettiği hizmetlerle buluşturacağız”dedi.

Vatandaşlar ise başkan adayı Dereli’ye ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ