Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli. Terziler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Çetin Yıldız'ı ziyaret etti.
Ziyarette  İl Başkanı Burak Erol, Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve belediye meclis üyesi adayları da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak‘da son 20 yıldır yerel yönetimlerin kalitesizliğinden dolayı şehrin ışıklarını sönük kaldığını ifade etti.

 Zonguldakın Türkiye standartların çok çok altında bir yaşam standardına sahip olduğunu ve bu standartı yükseltmeye talip olduğunu ifade eden   Cem Dereli şunları söyledi;

“Söylenmemiş sözleri söylemeye çalışıyoruz. Bir süreç başlattık. Bir ışık yaktık Zonguldak'ta. Gerçekten bir farkındalık yarattık. Zonguldak'ın kendisinin sorunları çok. Bizler burada yaşıyoruz. Dolayısıyla kentimiz bugün Türkiye standartlarının çok çok altında bir kent yaşamıyla maalesef başbaşa bırakılmış. Bugün Zongulda Ekonomik hayatı, sosyal hayatı, kültürel hayatı Türkiye'de birçok ilden çok çok geride. Oysa bunlar eskiden Zonguldak Türkiye'nin örnek şehirlerinden biriydi. Türkiye'nin yıldızlarından biriydi. İlk 5 vilayetinden biriydi. Ekonomik. sosyal hayatı, kültür hayatı açısından. Fakat son 20 yılda özellikle yerel yönetimlerde gerçekten Tecrübesizlikten, deneyimsizlikten, vizyonla ilgili birtakım problemlerden Zonguldak bugün istenmeyen bir hayatı yaşıyor. 

31 Mart'ta hep birlikte değiştirelim diye bir yola çıktık Inşallah. Bizim sevdamız Zonguldak. Gerçekten bugün Türkiye standartlarında kaliteli bir kent yaşamını hep birlikte yaşamayı hak ediyoruz. 

Yani gerçekten ekonomisiyle biraz önce söylediğim gibi sosyal yaşantısıyla tenis kodları işte tiyatro, sinema, spor faaliyetleri, atletizm yani kentin ışıkları parıl parılken kentin ışıklarını maalesef son 20 yıl söndürdüler. Hakikaten bugün Türkiye'de belki ilden ilçeye dönecek. Biz bunu hak etmiyoruz!"

Muhabir: Ercan Demir