Saadet Partisi seçim İrtibat Bürosu açıldı.
Açılışa; İl Başkanı Burak Erol, Merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

İSMAİL ÜSTÜNYER: HOŞ GELDİNİZ

Saadet Partisi Merkez ilçe başkanı İsmail Üstünyer, "Saadet Partisi merkez ilçe. Seçim irtibat bürosu Açılışına. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ' dedi.

BURAK EROL: BÜYÜK ZONGULDAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol'da, 
Zonguldak yeniden büyük Zonguldak için biz yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi;

"Yaklaşık bir aydır seçim çalışmasını yürütüyoruz. Hem merkez ilçede, hem 17 belde, 8 ilçede çalışmalar başladı. Çok güzel bir aday tanıtım toplantısı yaptık. Gerçekten Zonguldak'ta örnek olacak bir şekilde bir çalışmaya imza attık. 
Değerli Zonguldaklılar Zonguldak böyle bir yaşamı gerçekten hak etmiyor. Bizim çıkmış olduğumuz bu yolda hakikaten yaşanabilir bir Zonguldak yeniden büyük Zonguldak için biz yola çıktık. Ve ben Belediye başkan adaylarımızın çoğunun çalışmalarına sahada katılıyorum, izliyorum.
Özellikle Zonguldak'ta nefes alan, yaşayan herkesin Zonguldak'ta ki yollardan, Zonguldak'ta ki hizmetlerden, Zonguldak'ta ki yaşam kalitesinden, suyun kalitesinden hiçbir şekil ve süratle memnun değiller. Zonguldak'ta 19 mahallede yaşayan vatandaşlarımızla ilgili genel merkezimiz bir aya bir süredir devam eden bir çalışma yaptı. Zonguldak'ta 19 mahallede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları, beklentileri, sorunları neyi özlüyorlar, neyi arzu ediyorlar? Bize yaklaşık 140 sayfalık bir rapor sundu, genel merkezimiz. Ve aynı zamanda genel merkezimiz bu raporun sunumunu 4 saate yakın bir zaman diliminde belediye başkan adayımız Cen Dereli'ye sunum yaptı. Zonguldak'ta evet biz memnunuz. Çok güzel bir belediye hizmeti var. Belediye başkanlığı yönetiminden memnunuz. AK Parti'nin belediyelik anlayışından memnunuz. Bizim yüzümüz gülüyor diyen vatandaş sayısı yok denecek kadar az. Bir de şöyle bir manipülasyon oluşturmaya çalışıyor. Efendim bakın iktidar partisini seçerseniz hükümeti seçerseniz hükümetin belediye başkanı adayını seçerseniz Zonguldak'a hizmet gelir. Zonguldak'ta hizmetler devam işte bak köprüyü yıktık. İşte hükümet konağını yıkacağız. Ya kardeşim sizin politikanız belediye başkanlığı anlayışınız hep yıkmak üzerine mi kuruluyor? Yapmak üzerine kurul değil mi? 
Her Geçen gün sorunları derinleşen ve genişleyen bir kentle karşı karşıyayız. Ve bizim çözüm önerilerimiz var. 1923'ten bugüne kadar tek denk bütçeyi yapan hükümetiz." 

 CEM DERELİ; ZONGULDAK HALKI BELEDİYEDEN HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMADI..

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli yaptığı konuşmada Zonguldak halkının hak ettiği yaşamı maalesef belediyeden alamadığını belirterek şunları söyledi:

'Bugün birkaç özellikle böyle acı ve sıkıntı üst üste geldi ama mutlu bir günümüzde seçim büromuzu açıyoruz. Bismillahirrahmanirrahim deyip inşallah Zonguldak'ta bugüne kadar söylenmemiş şeyleri söyleyerek çıktığımız bu yolda seçim büromuzda da bundan sonra kalan özellikle son 32 günde Zonguldak'ta teşkilat mensuplarımızla, sizlerle çok daha farklı, çok daha etkili bir çalışmayla inşallah Zonguldak'ı hak ettiği yere, hak ettiği yaşama kavuşturup Zonguldak'ı artık Milli Görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Zonguldak'ta bugüne kadar yapılmamış ve söylenmemiş şeyleri hep sahada Söyledik. Yaklaşık bir ay öncesinden beri de sahadayız. Zonguldak'ta çok ciddi bir saha çalışması yapıyoruz. Milli Görüş belediyeciliğini özellikle kıymetli hemşehrilerimize aktarıyoruz, anlatıyoruz. Çok sağ olsunlar. Kendileri de bizi inanın. Yani bu değişim inancı ve motivasyonuyla gönüllerine bağlarına bastılar. Zonguldak'ta inanılmaz bir teveccüh Bir sevgi ve inanılmaz bir ilgiyle karşı karşıyayız. Sizlerin de desteğiyle ve kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerimizin de özellikle bize göstereceği teveccühle biz Zonguldak'ta 31 Mart günü gerçekten Türkiye'de bir ilki. Zonguldak Belediyesi'nin milli görüş belediyeciliğiyle buluşturup Zonguldak'ı Saadet Partisi damgasını vuracağız. Zonguldak'ta değişimi aslında başlattık. Diğer adayların sahada ve şu anda mevcut belediye başkanımızın yaptığı çalışmalarda inanın bizlerin bizlerin aktardığı birçok politikayı birçok yol ve yöntemi uyguladıklarını gördükçe Allah'a şükürler olsun diyoruz. Daha mutlu olursa olsun Allah en azından bize Zonguldak'la ilgili bir takım hizmetleri yapma noktasında bile destek oluyor. Bugün 28 Şubat bizim için özel bir gün. Hem rahmetli Erbakan Hoca'mızın 13. vefat yıl dönümünü. Bugün sağ olsun başkanım organize etti. Öğle namazında hep birlikte bir hatimle ve birlikte orada bir araya gelip Allah kabul ederse inşallah güzel bir şekilde yaptık.  Özellikle Milli Görüş'ün Türkiye'de bugün gösterildiği, o geldiği noktada da geçmişte yaşadığın ölümlere, eziyetlere nasıl bir cevap verdiği noktasında o da bugüne nasip oldu. İnşallah sizlerin desteğiyle kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerimizin de bize göstereceği teveccühüyle Zonguldak'ta 31 Mart'ta Milli Görüş belediyeciliği damgasını vurup Zonguldak'a daha Yaşanabilir. Daha müreffeh, daha güzel, daha iyi bir halde hepimizin hak ettiği güzel bir yaşam olacak şekilde Zonguldak'ta birlikte bir yaşamı Zonguldaklı hemşehrilerimize sunacağız. Bununla ilgili teknik, bilgi, donanım, birikim, çok ciddi anlamda bir geçmişimiz var. İnşallah dediğim gibi diğer adaylara da şu anda bile örnek oluyoruz söyledik 41 projemiz var. 41 kere maşallah dedik. 41 projemizin içerisinde özellikle Zonguldak'a ekonomik, sosyal ve kültürel olarak ayağa kaldıracak Zonguldak'ın tüm altyapı sorunlarını, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, asfalt, yol gibi problemlerini çözecek. Zonguldak kentsel olarak, kentsel dönüşüm ve ken estetiğiyle buluşturacak. 

Bakın Zonguldak bugün inanın bana ben işim dolayısıyla Türkiye'nin kırk  41 iline yakın yine gidiyorum, geliyorum. Yurt dışına gidiyorum, geliyorum. Türkiye standartlarının çok çok altında. Bugün mega bir köy, büyük bir köy şeklinde bir yaşam ve kent merkezinde bulunuyoruz. Dolayısıyla biz bu kötü gidişe Dur diyeceğiz. Hemşehrilerimizin hak ettiği ölçüde, hak ettiği standartlarda Zonguldak'ın tüm Türkiye'deki illerin standartlarına ulaşmasını, kentsel olarak buradaki vatandaşlarımızın hak ettiği bir yaşama ulaşmasını sağlayacağız. Temel hedefimiz bu. Zonguldak'ta bugün temel belediyecilik hizmetlerinin bile birçoğunun yapılmadığını görüyoruz. Bugün birçok Mahalleye ulaşım sağlanamıyor. Yani belediyenin temel hizmetlerinden olan, ulaşım hizmetlerini belediye maalesef vatandaşa sağlayamıyor. Bugün Zonguldak'ta içme suyu, şebekemizde ki sıkıntılardan kaynaklı içme suyuyla ilgili kesintiler, mevcut içme suyunda koku, renk şeklinde içme suyu kullanımıyla ilgili bile çok temel basit bir şey Zonguldak'ta hak ettiği yaşamı maalesef belediyeden alamıyor. Bugün gene Zonguldak'ta yollar, kaldırımlar. Bakın burası Gazipaşa ana cadde. Bu caddenin üzerinde kaldırımlarda yürüyemiyorsunuz. Yağmur yağdığında esnafların dükkanına giremiyorsunuz. Yani çok temel belediyecilik hizmetlerini bile maalesef belediyeyi yerine getiremiyor. Biz diyoruz ki artık kentin ekonomisine, kentin içerisindeki dar gelirli vatandaşlarımıza, emeklilerimize, hanımlarımıza, gençlerimize dokunalım. Zonguldak'ta halk ekmek büfeleri açalım. Zonguldak'a ucuz, kaliteli ekmek en azından vatandaşın yemesine imkan sağlayalım. 

Açılış sonrası katılımcılara tatlı ve lokma ikrâmında bulunuldu.

Muhabir: Ercan Demir