Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, "Merkez ilçe nüfusu 100 binin altına düştü. 31 olan meclis üyesi sayımız 25'e düştü. İller Bankası'ndan gelen 80 milyon lira aylık paramız 60 milyona düştü.. Lütfen artık uyanın. Zonguldak'ı bitiriyorlar" dedi.

Dereli, Zonguldak'ın her geçen gün küçüldüğünü belirterek Zonguldak halkına seslendi ve "Lütfen uyanın artık Zonguldak'ı bitiriyorlar" ifadesini kullandı. 

Zonguldak merkez nüfusunun 100.000'in altına düşerek mecliste sayısının ise 25'e gerilediğini belirten Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli şunları söyledi:

"EN UFAK YAĞMURDA BİLE ZONGULDAK'TA DOLAŞILAMIYOR"

"Caddede Gazipaşa Caddesi'nde esnafla vatandaşlarımızla sohbetimiz, selamlaşmamız devam ediyor. Fakat dolaştıkça, gezdikçe üzüntümüz de kat be kat artıyor. Zonguldak'ta gerçekten artık Zonguldak kent merkezi, yaşanamaz, dolaşılamaz bir halde. Bakın çok az bir yağmur yağmasına rağmen Kaldırımlar, yollar esnafın dükkanın içerisine ayakkabılarımızı da giremez hale geliyoruz. Taksici esnafına uğruyoruz. Taksimetreler pazar günü güncellenmiş. Yaklaşık iki hafta üç hafta güncellenmesi beklenmiş. Güncellenmeden önceki rakamla mazot verin. Şu andaki fiyat arasında güncellemede o fiyatta erimiş. Mazot olmuş 46 lira. Seçime kadar Belki 65 lira olur. Zonguldak'ta vatandaş ufak bir yağmurda bile. Zonguldak'ta dolaşılamıyor.

"ARTIK BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYORUZ"

Artık bu kötü gidişe, Zonguldak'la ilgili bu yaşanılmaz bu hale dur demek için vatandaşlarımızı hasbihal ediyoruz ama dediğim gibi dolaştıkça gerçekten çok üzülüyoruz. 31 Mart'ta vatandaşımız da bu teveccühü gösterirse inşallah Zonguldak'ta bir şeyler Değiştireceğiz ve kent merkezini daha yaşanılabilir, daha kaliteli bir Zonguldak haline getireceğiz. 

"ZONGULDAK MERKEZ NÜFUSU 100 BİNİN ALTINA DÜŞTÜ YARIN EREĞLİ ZONGULDAK MERKEZ BİZİM İLÇEMİZ OLSUN DENİLİRSER HİÇ ŞAŞIRMAYIN"

Bugün özellikle Zonguldak'ta şunu da söyledim. Zonguldak küçülüyor.  Merkez ilçe nüfusu 100 binin altına düştü. Bakın arkadaşlar. 31 olan meclis üyesi sayımız 25'e düştü. İller Bankası'ndan gelen 80 milyon lira aylık paramız 60 milyona düştü. Zonguldak küçülüyor. Lütfen artık uyanın. Lütfen artık gözlerinizi açın. Zonguldak'ı bitiriyorlar. Zonguldak'ı küçültüyorlar. Yarın bir gün Ereğli. Yarın bir gün Çaycuma. Zonguldak bizim ilçemiz olsun diyecek.

31 MART KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞIMIZ

Bu kötü gidişe artık lütfen dur diyelim. 31 Mart bizim için. Köprüden önce son çıkış son Desteklerinizi bu konuda bekliyoruz" 
 

Kaynak: Ercan Demir