Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli beraberinde SP İl Başkanı Burak Erol, Merkez İlçe Başkanı ismail Üstünyer ve Meclis üyesi adayları ile birlikte İl Müftüsü Aşır Durgun’u makamında ziyaret etti.

Cem Dereli ziyarette Zonguldak’ın Hizmet anlamında önemli sorunun olduğunu ve bu soruları çözmeye talip olduğunu ifade etti.

İman. Arsa imkan da vardır diyen Cem Dereli, Müftü Alır Durgun’a, “Duanızı almaya geldim” dedi.

22 yıldır Zonguldak’tan bir bakan dahi olmadığını belirten Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli. 

BİZ ZONGULDAKLA DERTLENDİK

Zonguldak'ta güzel bir ilgi uyardırdık. ciddi anlamda bir tevazu var.
Altyapı problemleri çok fazla. Yani  içme suyu problem, Bakın bir yağmur yağdığında kent merkezinde insan yürümekte bile zorlanıyor. Dolayısıyla biz Zonguldak'la dertlendik. Zonguldak'ta bu sorunların çözümüyle ilgili bir süreç başlattık. Şu anda bile Allah'a şükürler olsun söylediklerimiz, konuştuklarımız ciddi anlamda bir etki ve farkındalık yarattı.  kamuoyunda olsun, siyasetçiler nezdinde olsun, diğer adayların da bakıyorum söylemlerinde. Başlangıçta bizim ifade ettiğimiz temel sorunlar, çok ciddi bir gündem oluyor. Kentin sosyal hayatı, kültür hayatı birçok anlamda çok geri.
inşallah 31Mart'ta daha yaşanılabilir, daha güzel bir Zonguldak için Bu çalışmayı yürütüyoruz. Hem sizlere kendimizi bir anlatalım tanıtalım. Siz de kabul ettiniz. Çok teşekkür ederim” dedi.

Cem Dereli daha sonra Müftülük personeli ziyareti direk yerel seçimler için destek ve dua talep etti.

Muhabir: Ercan Demir