Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkanı  ve Başkan Adayı Çetin Bozkurt, KANAL Z ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Gamze Gayret'in yaptığı Yüksek Tansiyon programına katılarak soruları yanıtladı. 

Bozkurt, seçim öncesinde AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar'ın kendisi hakkında söylediği asılsız ithamlara yanıt verdi. Devrek Belediyesi'nin borçlarından, sel felaketine kadar sorulara net cevaplar veren Başkan Çetin Bozkurt yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; 

"Özcan Ulupınar'ın kendisine gelmesi lazım, ne dediğini kendi de bilmiyor. Bu beyefendi hesap kitap da bilmiyor. Biz pandemi zamanında tüm personelimizin maaşını aksatmadan ödedik. Bölgenin en yüksek maaşları Devrek Belediyesi'nde. Pandemiden dolayı biz zarardayız, kira, su, işgaliye... Bu tür ödemelerimizi alamadık. Sel felaketi yaşadık.
Devlet 48 milyon TL zararınız var dedi. Bunu söyleyen AFAD, İller Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı... Biz dedik ki hayır bizim 60 milyon TL zararımız var. Ama devlet bir şey diyince biz ona bir şey demeyiz. Devlet bizim devletimiz. 130 milyon TL borcu varsa Devrek Belediyesi'nin bunca şeye karşı bunların benim karşımda önünü iliklemesi lazım. Hesap da bilmiyor. Enteresan bir kardeşimiz.
Selde kim çalışmış? Kendisi mi çalışmış? Neredeydi? Devrek canıyla boğuşurken sen neredeydin? Bir Devrekli olarak vicdanen neredeydin. Ben size söyleyeyim nerede olduğunu... O gün beyefendi düğündeymiş. "

Kaynak: HABER MERKEZİ