Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden seçim çalışmalarında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Dinç ve bir şahıs, AK Parti) gençlere saldırdı. 
Olay; dün akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre AK Partili gençlerin bayraklama çalışması yaptığı sırada yanlarına CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Dinç ve ‘Ben Tahsin Erdemciyim’ diye söylemde bulunan bir şahıs geldi. AK Partili gençlere ‘Bu bayrağı buraya asamazsınız, s** olun gidin’ diyerek saldıran CHP’li isimler, ‘centilmenlik’ ilkesini de yerle bir etti. Yaşanan olayın ardından darp raporu alan AK Partili gençler, adalete sığındı. 

MUSTAFA ÇAĞLAYAN’DAN KINAMA

Olayın yaşandığı dakikaları anlatan gençleri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan da sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Çağlayan; ‘Davasına inanmış gençleri yolundan döndüremezsiniz. Gecesini gündüzüne katarak yoğun emek ve gayret gösteren değerli kardeşlerime yapılan saldırıyı esefle kınıyorum. Her ne yaparsanız yapın; bizim gençlerimiz edebi, adabı ve centilmenliği elden bırakmayacaklar. Kabalığınıza ve zorbalığınıza rağmen size uymayan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Partimizin vicdani olan kardeşlerim; asla yalnız yürümeyeceksiniz.” dedi. 

“BU BAYRAĞI BURAYA AŞAMAZSINIZ S** OLUN GİDİN DEDİLER!”

AK Partili gençler yaşanan olayı şöyle anlattı; “Bu akşam Mithatpaşa Mahallesi’nde partimizin bayraklama çalışmasını yaptığımız esnada Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Dinç ve “Ben Tahsin Erdem’ciyim” diyen bir şahıs tarafından saldırıya uğradık. Bayraklama yaptığımız esnasında gelen bu şahıslar cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın posterini indirerek ‘Bu bayrağı buraya asamazsınız’ deyip yırtıp attılar. ‘Bu bayrağı buraya aşamazsınız s** olun gidin’ dediler.’ Bizi tehdit edip üstümüze saldırdılar. Arkadaşımın çenesine vurdular, benim üstüme yürüdüler, darp ettiler. Biz darp raporumuzu alarak şikayetçi olduk. Gereğini yüce adalete bırakıyoruz.” 

Yerel seçim öncesi şok istifa: Cevat Laçin CHP’den de istifa etti! Yerel seçim öncesi şok istifa: Cevat Laçin CHP’den de istifa etti!

Muhabir: Ercan Demir