CHP Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı'nda Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin 2. turu için gece mesaisi devam etti. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olabilmesi için gece geç saatlere kadar çeşitli çalışmalar yapıldı. 

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ve parti görevlilerinin oluşturduğu ekip çalışmalarını analiz etti. Yavuzyılmaz'ın liderliğinde yapılan, gece geç saate kadar süren çalışmalarda mahalle ve köyler karış karış istatistiklerle değerlendirildi.

GENEL MERKEZ BU KONUYU ÖN PLANDA TUTUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından 2. tur seçimleri için bir diğer önemli konu ise "Müşahitler ve sandık güvenliği" oldu. Yavuzyılmaz'ın öncülüğünde devam eden hummalı çalışmalarda, müşahitler ve sandık güvenikleriyle alakalı bilgilendirmeler yapıldı. 

YAVUZYILMAZ'DAN GECE PAYLAŞIMI

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı gece yarısı paylaşımında çalışmaların devam ettiğini belirterek paylaştığı fotoğrafta şu açıklamayı yaptı; 

"An itibariyle Zonguldak köylerindeki sandık güvenliği ve müşahitlerimizle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. #HaydiSandığa"

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz